advert

Jul 27, 2009

gangguan!!!!!!

::Bismillah::

at 5 this morning, hubby suddently wake up & said that "ade gangguan"!!! & that 'thing' muncul dlm mimpi hubby, said that "jgn ganggu aku!".. hubby ckp, kt tempat kerja dia mmg ade area yg 'keras', so dia pun x pasti, kt area mane yg dia dah 'terganggu'.. now, i'm alone wif nasuha at home!

4 comments:

  1. Fear for Allah my dear... baca 3 Qul dan ayat Kursi banyak2 utk tenangkan hati kalau rasa gelisah tu.

    ReplyDelete
  2. sure dia rasa tak senangkan dan panass..
    syahnur..kadang kala klu tgglngan anak2 saya pun cuak...tp..tengok klu anak kita ok bermakna okla..sbb budk2 boleh nampak..

    ReplyDelete
  3. hmmm...kat mana2 pun ada that 'thing'. cuma kita yg kena ada benteng diri yg btol2 kuat ye!

    ReplyDelete
  4. salam..


    pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete

just leave your comment here.. jgn malu2 k! i luv comments!