advert

Sep 6, 2010

da nk raya...

::Bismillah::

tinggal lg 4 hari shj lg utk kite berpuasa pd thn ini... sekejap je masa berlalu... sebagai org yg duduk rumah je mcm sy ni, suasana raya mmg x terasa sbb jarang bukak radio so, x dgr la lagu2 raya... bile kuar pi jalan2 kat shopping2 complex baru la terdengar2 lagu raya... hehe...

so di kesempatan ini, kami sekeluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri Maaf zahir dan batin kepada semua umat yg mengenali diri kami, x kira la pernah jumpe atau x pernah jumpa, kite semua adalah hamba Allah yang sama, kadang2 ade kesilapan dan kesalahan yg kami sedar atau tidak sedar melakukannya, harap di maafkan segala2nya dibulan yg mulia... semoga kite semua mendapat penuh keberkatan.. insyaallah...

oh ya, x cerita pun ttg my kids punye baju raya kan... actually saya ade buat 3 pasang baju utk di pakai masa raya.. cukup la tu sebagai tambahan kepada baju2 yg sedia ada.. salah satu baju utk my kids adalah... tadaa...
peasant top utk twins Dayini n Dayana

dan cute playdress utk nasuha...

kain strawberry ni adalah dipilih oleh dayini sendiri... dia sibuk je nk baju strawberry, so buatkan la bj straberry utk dia n adik2 dia... tp cume Dayana sorg je yg da posing ngan baju ni... tgk...
dgn senyuman yg penuh control... siap panjat kerusi lg tuh...

ok guys.. kemungkinan sy tidak akan update blog sehingga pulang dari kampung selepas berhari raya selama seminggu... any enquiries, just email me at syahnur_collections@yahoo.com

selamat bercuti panjang... semoga kite semua selamat dlm perjalanan pergi dan pulang dari kampung ye!

tata...




3 comments:

  1. nurul,
    selamat hari raya.. amboi.. cantik2 dress anak2 dara utk raya ni...

    ReplyDelete

just leave your comment here.. jgn malu2 k! i luv comments!