advert

Jul 7, 2010

it's for Dania Nafeesa

::Bismillah::

Sedap kan name Dania Nafeesa... dulu, masa nak letak name utk Nasuha, sy dan hubby tercari2 name yg bermula dgn huruf 'D' juga same mcm kakak2nya Dayini dan Dayana, so name yg konon2 kitorg nak letak adalah Dania or Damia.. tp, ntah mcm mane, lepas beberapa kali kitorg berdiskusi ttg name anak ni akhirnya keputusan mesyuarat syura' yg terdiri drpd sy dan hubby (ahli keluarga lain x leh masuk cmpur ttg name anak2 kami... haha) telah sebulat suara memilih name Nasuha utk anak ke3 kami... kalo org tny kenapa pilih Nasuha, kami sendiri pun x de jwpnnya... hahaha...

ok,lah berbalik dgn cerita si comel Dania Nafeesa ni, ibunya Puan Iza telah berkenan dgn shirred dress yg ni... so, dia tlh tempah 2 helai dan telah memilih kain red polka dots & purple small flowers... maka, hasilnya.....
untuk mengelakkan dr dress terlalu plain dgn polka dots, sy mix n match dgn red roses fabrics... then, sy letak fabric ribbon yg sy jahit sendiri...
2nd, shirred dress from purple small flowers fabrics...

untuk yg ni sy hanya letak fabric roses je.. sy sgt enjoy bile buat fabric roses ni.. tada...
thanx iza for the order...

interested? just email me: nurul8882@yahoo.com
i already put some of my collections HERE
u may choose other dress, skirts or pants... just drop me a msg for order k!

ok guys, hv a nice day.. enjoy!

6 comments:

  1. ooo nak buh nama nasuha tu dania gak yea...kalo tak sama nama anak kita kan...hehehe

    Thanks nurul, tak sabar nak pakaikan dania dress nie....

    ReplyDelete
  2. rina,
    majlis syura nak letak nama anak mmg tak benarkan org lain masuk campur...hehehe...samalah kita.
    *kalau kak iti ada girl nnti...makanya nak tempah banyak2 ngan rina je lah~ hehehe

    ReplyDelete
  3. iza, tu la, kalo x mesti name da same.. hehe...

    kak iti, blh je... harap2 kak iti dpt bb girl plak pas ni... hehe..

    mumyshane, tq...

    ReplyDelete
  4. Saya ni berangan aje nak menjahit..mesin ada sebelah PC ni ha..bila tiba seru, anak2 pulak ajak main ngan diorg..huhu..kain dok bertapa je atas meja, buat tangkap habuk :DDD

    ReplyDelete
  5. lynn, sy ni pun curik2 mase je menjahit time anak2 tido... time diorg jaga mmg x leh sentuh mesin langsung, huhu....

    ReplyDelete

just leave your comment here.. jgn malu2 k! i luv comments!