advert

Jun 23, 2010

denim + brown fabric

maka terhasillah... tada...

peasant dress... kain ni hadiah dr boss tempat keje lama jugak, ade 4 meter, so try buat peasant dress utk 3 org puteri ni...
nasuha yg happy dgn dress baru...

dayana belajar2 untuk posing...

untuk x nak nmpak plain sgt, sy letak ribbon dgn 3 small roses, patutnya kene bnyk lagi roses kt pinggang tu, tp dsbbkan x sempat, so belasah je la... hehe...

baju ni dipakai khas untuk ke majlis besday parti cousin my kids yg bertemakan princess! enjoy!!!!

2 comments:

  1. rina...sangatlah kreatif ibunya...cantk sgt dress tu~

    ReplyDelete
  2. hehe... time kasih kak iti...

    ReplyDelete

just leave your comment here.. jgn malu2 k! i luv comments!