advert

Nov 20, 2008

Welcome to our family... NASUHA

Da lame x post something.. semuanye gara2 bz handle my kidZ (tWins + naSuha) plus bz berpantang... Alhamdulillah, iBu selamt deliver naSuha on 28th Oct 2008.. overdue 4 hr.. heehe...
2 hari sblum deliver, iBu smpat ikut tOk aYah & tOk mAk bwk tWins pi jln2 kt KLCC.. hheehhee.... laYannnnn....






skrg, kite layan gmbr2 cik naSuha plk k!... actually, iBu kn masuk ward 27/10 pukul 7 mlm sbb da sakit tp br buka 3 cm, yg best nye, time nk masuk tu, doctor yg check iBu adalah mmber sek.ren iBu dulu dr.Ainun Nadwah... so, mcm2 la citer kuar.... seronok betul..! terus hilang sakit...

alhamdulillah, tepat jam 4.16 petang 28/10, iBu slmt melahirkn naSuha secara normal...



naSuha @ 2nd day

nasuha @ 3rd day - kene kuning skit


nasuha @ 4th day - b4 discharge from hospital


naSuha dah 3 minggu...


4 comments:

  1. salam..tahniah..dpt baby baru..

    ReplyDelete
  2. aminn dah selamat deliver baby nasuha yer .. cepat masa berlalu .. rajin2 updates lagie k .. take care ;-)

    ReplyDelete
  3. nurul.... awak kat mana skarang??? dah balik kl ke?? tak sempatla nak jumpa awak....timing tak cun....awak balik sini je, family in laws awak pun pindah..sedih tau..akak dah berangan nak tgk twins & baby baru... nak dtg rumah baru tu, segan la pulak.. hehehe...

    btw, akak pun skarang dah aktif kat blog... personal blog.. malas nak edit2 gambar kat fp tu... tu yg merapu kat blog pula.. ada masa singgahla yek..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak jenguk sini...dah bersalin dah awak ye...oh, nasuha nama nya...

    twins tu pun dah besra ha..wah, 3 pri cess nurul..syoknyeeeee

    ReplyDelete

just leave your comment here.. jgn malu2 k! i luv comments!